Exempel på projektuppdrag

Nedan beskrivs några uppdrag som jag har och haft genom åren

Projektledning

Euro Mine Expo 2024

Nu står det klart att jag blir projektledare för 2024 också. jag ser framemot att utveckla mässan och konferensen ytterligare tillsammans med alla kollegor och företag som är involverade i hela processen. 

Projektledning

Euro Mine Expo 2022

Projektledare för genomförande av Internationell Gruvmässa 14-16 juni 2022. Jag har övergripande ansvar för innehåll, projektteam och budget. Läs mer om mässan på www.euromineexpo.com eller klicka på knappen nedan. 

Projektledning

Införande av process stöd Umeå Kommun 2022-2026

Nu har arbetet startat med mitt största projekt genom tiderna. Det ska bli otroligt spännande att både få bo och arbeta i Umeå och jag ser framemot alla nya kollegor som jag kommer att möta där. 

Projektledning

Införande av verksamhetssystem Lifecare 2020-2023

Projektledare för införande av verksamhetssystemet Lifecare på Skellefteå kommun och socialkontoret. Svårt att greppa hur stort detta projekt är, men jag har 14 fantastiska delprojektledare, det säger en del om storleken. 

Projektledare

SM-veckan 2018

Projektledare för detta jätteevent med 27 Sm-tävlingar och två folkfestområden. Det var ca 130 000 besökstillfällen under veckan och flera tusen arbetade med projektet. Det går nästan inte att beskriva detta projekt, måste upplevas. Men du som inte var där, du kan ju lära dig dansa SM-dansen. Se länk nedan. 

Projektledare

Metals4U 2021-2023

Projektledare för en konstinstallation på Exploatoriet i Skellefteå som ska väcka intresse hos barn och unga gällande gruvindustrin och kopplingen till deras verklighet. 

Utredning

GIS-analys Ridhus 2019-2020

Ansvarade för en utredning med GIS-analys åt Skellefteå kommun kopplat till eventuell nylokalisering av Ridhuset på Moröbacke. 

Utredning

Bemanningsprocess 2021

Förstudie kring hur bemanningsprocessen fungerar på Socialkontoret på Skellefteå kommun. Förstudien skulle resulterar i ett antal utvecklingsområden. Därefter genomfördes workshops för ett av områdena för att identifiera förändrings aktiviteter. 

Utbildning

Luleå Tekniska Universitet 2005-2015

Hade utbildningar inom organisation, ledarskap, entreprenörskap och projektledning både på Universitet och distansundervisning. 

Utbildning

Leda utan att vara chef 2016-2018

Genomförde ett antal utbildningar på Skellefteå kommun kring temat Ledarskap.  

Utbildning

Projektutbildning

Genomförde ett antal utbildningsinsatser på olika företag som Alimak, Piteå Energi, Wibax, Luleå Energi, Luleå Kommun osv. 

Vill du veta mera så tveka inte att

kontakta mig